Συνάντηση ραδιοερασιτεχνών από όλη την Ελλάδα διοργανώνει η ‘Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Βέροιας-Αλεξάνδρειας-Νάουσας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης:

«Μετά από επιθυμία των μελών του συλλόγου μας, για την πραγματοποίηση μιας πανελλήνιας συνάντησης ραδιοερασιτεχνών στον νομό μας, αποφασίσαμε την υλοποίηση της εξαιρετικής ιδέας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σκοπός βέβαια δεν είναι η πραγματοποίηση ενός ακόμη Ham fest με την στενή έννοια της αγοροπωλησίας Ραδιοερασιτεχνικών πομποδεκτών, αλλά η γενικότερη αναβάθμιση του θεσμού και των παράλληλων εκδηλώσεων του.

Καλούμε όλους τους Ραδιοερασιτεχνικούς φορείς αλλά και μεμονωμένους Ραδιοερασιτέχνες, στην 1η πανελλήνια διασυλλογική συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ, με την υποστήριξη του δήμου Βέροιας (ΚΑΠΑ) και της Αντιπεριφέρειας. Οι συνάδελφοι από ιδιαίτερα μακρινές περιοχές που επιθυμούν να μας επισκεφτούν, μπορούν να διανυκτερεύσουν κάνοντας χρήση των κλινών του Μοναστηριού, με πολύ μικρό αντίτιμο. (Παράκληση για την έγκαιρη ειδοποίηση ώστε να δεσμεύσουμε τα δωμάτια) Παράλληλα, ανακοινώνουμε την πραγματοποίηση ημερίδων με τα ακόλουθα θέματα:

• DMR Τεχνολογία και Ελληνικό δίκτυοαναμεταδοτών
• Κεραίες – Κατασκευές και βελτίωση
• Ραδιοερασιτεχνικοί πομποδέκτες VHFUHFHF

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυσικά θα υπάρχει και έκθεση-πώληση-ανταλλαγή Ραδιοερασιτεχνικών (αποκλειστικά) μηχανημάτων και φυσικά το απαραίτητο γλέντι, για να κλείσει όμορφα αυτή η Ραδιοερασιτεχνική γιορτή! 

Θεωρούμε ελάχιστο φόρο τιμής, αναγνώρισης στο ιδιαίτερο ήθος και στο τεράστιο Ραδιοερασιτεχνικό έργο που διετέλεσε, η πρώτη Πανελλήνια Ραδιοερασιτεχνική συνάντηση της περιοχής μας, να αφιερωθεί στον αείμνηστο συνάδελφο Θοδωρή SV1HK. 

Λεπτομερής αναφορά στον Θεόδωρο και το έργο του, θα έχουμε την χαρά να σας παρουσιάσουμε κατά την διάρκεια της συνάντησης. Οποία άλλη πρόταση είναι συζητήσιμη και περιμένουμε τις ιδέες σας, για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ SV 2 JQA ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΗΛ. 6976655790 ΚΑΙ ΣΤΟ E-MAILsz2van@gmail.com
Για την ‘Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Βέροιας-Αλεξάνδρειας-Νάουσας 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΣΑΓKΑΛΙΔΗΣ SV 2 JQA ΤΗΛ 6976655790 & 6973550754 e mail : sz2van@gmail.com»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης