Το DNA που συλλέχθηκε από το σώμα της 22χρονης, που βιάστηκε στην παραλία Κύψα στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής είναι ίδιο με αυτό, που εντοπίστηκε στα κλινοσκεπάσματα στον χώρο, όπου διέμενε ο βοσκός, που πλέον βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών ως ο βασικός ύποπτος για την τέλεση του αδικήματος.

Μέχρι στιγμής ο ύποπτος δεν έχει εντοπιστεί από τις Αρχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γενετική ανάλυση, που ολοκληρώθηκε την Πέμπτη, κατέρριψε το ενδεχόμενο ο δράστης να είναι ο 56χρονος τρόφιμος των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας, ο οποίος αρχικά είχε συλληφθεί για την υπόθεση ως φερόμενος δράστης.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι αρχές από την πρώτη στιγμή εξέτασαν το ενδεχόμενο ο δράστης του ειδεχθούς εγκλήματος να μην είναι ο τρόφιμος των φυλακών στη Χαλκιδική και για τον λόγο αυτόν ερευνούσαν και τον μεσήλικα άνδρα, επίσης αλβανικής καταγωγής, που πλέον φέρεται να ταυτοποιείται ως ο βιαστής της κοπέλας.

Σύμφωνα με έμπιστες πληροφορίες, οι αρχές είχαν κλείσει και ραντεβού με τον άνδρα, αλλά ο ίδιος κατάφερε να τους ξεφύγει. Μάλιστα, ο φερόμενος ως δράστης φαίνεται, πως διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το προφίλ του δράστη

Η 22χρονη φαίνεται πως περιέγραψε στην ΕΛΑΣ, πως ο δράστης της επίθεσης είναι ένας άνδρας άνω των 50, μεγαλόσωμος, ασπρομάλλης, με σχετικά μακριά μαλλιά και μπούκλες, αλλά και πράσινα ή γαλάζια μάτια. 

Η περιγραφή αυτή απείχε από την εξωτερική εμφάνιση του τρόφιμου, ο οποίος είναι πιο λεπτός και μελαχρινός.

Πηγή: https://www.voria.gr

 

Διαβάστε επίσης: Βιασμός στη Χαλκιδική: Αρνητικό το τεστ DNA για τον κατάδικο – Βοσκός στο «κάδρο» των ερευνών

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης