Φωτορεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης

Αντιμέτωπος με τη βία των αστυνομικών ήρθε το μεσημέρι της Τετάρτης ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας. Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης προσπάθησε να ανέβει στην κλούβα των ΜΑΤ που έχει σταθμεύσει έξω από την είσοδο συμβολαιογραφείου, όπου πραγματοποιούνται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, αλλά απωθήθηκε από αστυνομικό και έπεσε στο έδαφος. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στιγμιότυπο από τη στιγμή που ο Π. Λαφαζάνης απωθείται από τον αστυνομικό

Η αντίδραση των πολιτών που έχουν συγκεντρωθεί έξω από το συμβαιολογραφείο και διαμαρτύρονται ενάντια στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς ήταν έντονη.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας σηκώθηκε με τη βοήθεια του διπλανού του, πλησίασε τον αστυνομικό που τον έσπρωξε και του φώναξε: «Δεν ντρέπεσαι, ρε;».  Ο Π. Λαφαζάνης προσπάθησε να ανέβει στην κλούβα των ΜΑΤ, αλλά απωθήθηκε από αστυνομικό και έπεσε στο έδαφος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια, φανερά εξοργισμένος, είπε απευθυνόμενος στους αστυνομικούς: «Καλά δεν ντρέπεστε, έτσι κάνετε; Σας πείραξα;».

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης παρέμεινε δίπλα στην κλούβα και οι πολίτες συνέχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά των πλειστηριασμών.

Δείτε το video – ντοκουμέντο που δείχνει τη στιγμή που ο αστυνομικός σπρώχνει τον Παναγιώτη Λαφαζάνη:

Ο Π. Λαφαζάνης προσπάθησε να ανέβει στην κλούβα με σκάλα

Τα μέτρα που έλαβε η ΕΛ.ΑΣ. για τους πλειστηριασμούς σήμερα ήταν πρωτοφανή, καθώς στάθμευσαν μια κλούβα των ΜΑΤ στην είσοδο του κτηρίου, για να μην μπορούν να περάσουν οι πολίτες που πραγματοποιούσαν διαμαρτυρία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης