Για την κατάσταση της υγείας του συζύγου της Άκη Τσοχατζόπουλου, αλλά και για την πρόθεση ενός ατόμου να καταθέσει τα 200.000 ευρώ τα οποία ζητούνται ως εγγύηση για να αποφυλακιστεί, μίλησε η Βίκυ Σταμάτη.

Μιλώντας στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, η κα Σταμάτη τόνισε: «Γίνεται ένας αγώνας δρόμου, δεν έχει δείξει κανείς από τους ευεργετηθέντες ενδιαφέρον. Πριν μιλήσω στην εκπομπή, δέχτηκα ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο, ο οποίος μου είπε “ότι υπάρχει λύση”. Υπάρχουν άνθρωποι με άλφα κεφαλαίο. Μου πρότεινε με ονοματεπώνυμο να καταθέσει το ποσό, ώστε ο κύριος Τσοχατζόπουλος να οδηγηθεί στην ελευθερία. Το θέμα είναι να το δεχτεί ο ίδιος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, η υγεία του συζύγου της είναι σε πολύ κακή κατάσταση.

«Ο γιατρός, ο οποίος τον χειρούργησε, μου είπε το εξής: “Κυρία Σταμάτη ο κύριος Τσοχατζόπουλος είναι 77 ετών, μέσα του είναι 98 ετών, είναι όλος σάπιος» υποστήριξε και αποκάλυψε ότι όλες οι απόπειρες αυτοκτονίας που έκανε όσο ήταν στη φυλακή ήταν αληθινές.

«Οι συγκρατούμενές μου δεν άντεχαν τα ουρλιαχτά μου τη νύχτα» ανέφερε, ενώ μοιράστηκε και ένα από τα γεγονότα που την είχαν συγκλονίσει και την είχαν επηρεάσει αρνητικά σημειώνοντας: «Είχα ακούσει έναν παππού να λέει για μένα “να πεθάνει” και το είπε με τόσο φθόνο, με τόσο μίσος, και είπα μέσα μου “πόσο μπορώ να αντέξω αυτό το φορτίο, αυτό το μίσος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Σε άσχημη κατάσταση η υγεία του Άκη Τσοχατζόπουλου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης