Του Διονύση Θανάσουλα

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, αισθητικός του Κολωνακίου προμηθεύει τη σύζυγο του κ. Τσοχατζόπουλου με τα απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορεί ο ανακριτής να απέρριψε το αίτημα της κας Βίκυς Σταμάτη για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, μπορεί η ίδια να επιμένει ότι έχει επιβαρυνθεί η σωματική της υγεία, όμως εξακολουθεί να προσέχει την εμφάνισή της, ακόμη και στον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, πάρα πολύ συχνά, αισθητικός με έδρα το Κολωνάκι παραδίδει στην είσοδο των φυλακών δέμα που περιέχει πανάκριβες κρέμες προσώπου, αξίας εκατοντάδων ευρώ.

Οι καλά γνωρίζοντες τα μυστικά της ομορφιάς κάνουν λόγο για τιμές που ξεπερνάνε τα πεντακόσια ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Κρέμες ματιών και σώματος, οι οποίες, αφού ελεγχθούν, παραδίδονται στην κρατούμενη σύζυγο του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Είναι γνωστή, άλλωστε, η εμμονή της στο να είναι πάντα εμφανισιακά άψογη, κάτι που γνώριζαν πολύ καλά οι κοσμικοί κύκλοι της Αθήνας, την εποχή της παντοδυναμίας της.

Τότε που απαιτούσε από την αισθητικό της να της κάνει καθαρισμό προσώπου κάθε μέρα, παρόλο που δεν χρειαζόταν, αφού, όταν μια γυναίκα υποβάλλεται σ’ αυτήν τη διαδικασία η επόμενη φορά πρέπει να γίνει έπειτα από τουλάχιστον έναν μήνα.

Παρά την ταλαιπωρία που υφίσταται, όπως δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της, η κυρία Σταμάτη εξακολουθεί να περιποιείται τον εαυτό της, βάζοντας σε καθημερινή βάση τις ελβετικές και γαλλικές κρέμες της, πολυτελές απομεινάρι μιας άλλης ζωής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης