Με έναν πρωτότυπο τρόπο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, διάλεξε να εκφράσει τις ευχές του για την Ανάσταση στους Έλληνες και ταυτόχρονα να στείλει για μία ακόμα φορά μήνυμα για κοινή προσπάθεια, μέχρι να ξεπεράσουμε το δράμα της πανδημίας που πλήττει ολόκληρο τον κόσμο.

«Θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί… Τις ζωές μας θα τις πάρουμε πίσω», αναφέρει ο κ. Χαρδαλιάς σε βίντεο ενός λεπτού στο You Tube, με το οποίο στέλνει τις ευχές του επισημαίνοντας παράλληλα, αυτά που έχει πετύχει η Ελλάδα με τα μέτρα που πήρε απέναντι στον κορωνοϊό και καλώντας τον κόσμο να συνεχίσει τις προσπάθειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το βίντεο ξεκινάει με μια παράθεση της κατάστασης από την επιδημία στις χώρες της Ευρώπης και τους νεκρούς ανά εκατομμύριο πληθυσμού, που κατατάσσει την Ελλάδα σε πολύ καλύτερη θέση από την Ισπανία, την Ιταλία, την Γαλλία, ακόμα και την Γερμανία, με μόλις 8 θανάτους, κάτι για το οποίο «δεν θα πανηγυρίσουμε ποτέ» και αναφέρει:

«Αυτή είναι η μόνη εθνική μας επιτυχία που δεν θα πανηγυρίσουμε ποτέ. Προσευχόμαστε για όλους αυτούς που «έφυγαν» και όλος ο κόσμος να τα καταφέρει. Αυτή τη φορά όμως η ελπίδα ξεκινά από το δικό μας σπίτι. Από την Ελλάδα. Γι’ αυτό συνεχίζουμε να δίνουμε το παράδειγμα. Συνεχίζουμε την εθνική προσπάθεια. Και το Πάσχα μένουμε σπίτι. Αληθώς. Οι Έλληνες θα τα καταφέρουμε. Όλοι μαζί. Καλή Ανάσταση. Τις ζωές μας θα τις πάρουμε πίσω».

Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης