Βίντεο σοκ: Μπήκε ανάποδα στην Εθνική Οδό Ηρακλείου - Χανίων

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015, 02:05
Βίντεο σοκ: Μπήκε ανάποδα στην Εθνική Οδό Ηρακλείου - Χανίων
Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν οι οδηγοί που κινούνταν επί της Εθνικής Οδού Ηρακλείου - Χανίων, στο ύψος της γέφυρας της Ούλαφ Πάλμε στο Ηράκλειο.

Μία γυναίκα, άγνωστο πώς, κατάφερε να μπει στο αντίθετο ρεύμα, παρόλο που στο σημείο υπάρχει διαχωριστικό στηθαίο, προκαλώντας τον πανικό των υπόλοιπων οδηγών.

Το περιστατικό κατέγραψε οδηγός αυτοκινήτου που ήρθε... «πρόσωπο με πρόσωπο» με την παραβάτη οδηγό, την οποία κατάφερε να αποφύγει την τελευταία στιγμή.

«Σήμερα ο Θεός μου χάρισε τη ζωή», σχολίασε χαρακτηριστικά στο Facebook, ευχόμενος να μην συναντήσει ποτέ ξανά ανάλογη περίπτωση στο δρόμο του.

Ωστόσο, λίγα μέτρα πιο κάτω, ένας άλλος οδηγός δεν στάθηκε το ίδιο τυχερός και -στην προσπάθειά του να αποφύγει την τρελή πορεία του συγκεκριμένου αυτοκινήτου- έριξε το δικό του στο δεξί πρανές της Εθνικής Οδού.

Το όχημά του υπέστη μεγάλες υλικές ζημιές, ενώ ο ίδιος μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Λίγη ώρα αργότερα, οι άνδρες της Τροχαίας, αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν στα χέρια τους, έφτασαν στα ίχνη της συγκεκριμένης οδηγού, η οποία θα κληθεί να λογοδοτήσει για την άκρως επικίνδυνη οδηγική συμπεριφορά της.


Με πληροφορίες από το creteplus.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015, 02:11