Απόβλητα βιομηχανικού τύπου περιείχαν τα περίπου 40 βαρέλια που εντοπίστηκαν πριν από λίγο καιρό σε περιοχή του Δρεπάνου Αχαΐας, σύμφωνα με τα αποτελέσματα του εργαστηριακού ελέγχου που διενήργησε σε δείγμα του υλικού το Γενικό Χημείο του Κράτους.

Τα αποτελέσματα κοινοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στον αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, Γρηγόρη Αλεξόπουλο, ο οποίος και είχε ζητήσει με έγγραφό του τη διενέργεια του ελέγχου και μάλιστα κατά προτεραιότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμέσως μετά την παραλαβή των αποτελεσμάτων, από το Γενικό Χημείο του Κράτους κινήθηκαν όλες οι διαδικασίες, ώστε να ενημερωθούν οι κατά τον νόμο αρμόδιες Αρχές για την απομάκρυνση των βαρελιών.

Επίσης, τα αποτελέσματα των ελέγχων κοινοποιήθηκαν στον Δήμο Πατρέων και στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Ο χώρος στον οποίο εντοπίστηκαν τα βαρέλια με τα βιομηχανικά απόβλητα έχει αποκλειστεί, ενώ η Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας, με αναφορά της στην αστυνομία, έχει ζητήσει τη διεξαγωγή ερευνών για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της απόρριψης.

Πηγή:thebest
Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης