Χειροπέδες σε 41χρονο δάσκαλο από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport η σύλληψη έγινε το μεσημέρι της Τρίτης σε χωριό της Βοιωτίας, όπου ο 41χρονος δάσκαλος διαμένει και παράλληλα διδάσκει στο σχολείο του χωριού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του και κατάσχεσαν υπολογιστές και ό,τι άλλο σχετικό βρήκαν, ενώ πέρασαν χειροπέδες στον δάσκαλο ο όποιος θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Λιβαδειάς με την κατηγορία της παιδικής πορνογαφίας.

Το LamiaReport επικοινώνησε με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης στη Στερεά, Χρήστο Δημητρίου, ο οποίος δήλωσε ενήμερος για το γεγονός, σημειώνοντας όμως ότι δεν μπορεί να σχολιάσει κάτι όσο η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης. Περιορίστηκε μόνο να επιβεβαιώσει ότι ο δάσκαλος έχει απομακρυνθεί από το σχολείο και ότι θα παρακολουθήσουν την πορεία της υπόθεσης που βρίσκεται πλέον στα χέρια της αστυνομίας και της Δικαιοσύνης.

Εκπαιδευτικοί, γονείς και κάτοικοι της περιοχής έπαθαν σοκ, όταν έμαθαν γιατί απομακρύνθηκε ο συγκεκριμένος άνθρωπος από το σχολείο τους. Είχε εγκατασταθεί στο χωριό από τις αρχές της σχολικής χρονιάς, ωστόσο ελάχιστοι τον είχαν συναντήσει στο δρόμο, καθώς περιγράφεται ως άτομο χωρίς πολλές συναναστροφές που δεν έβγαινε από το σπίτι του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μία έστω φορά δεν τον είδα να πίνει έναν καφέ έξω στο χωριό. Εγώ να φανταστείτε δεν γνώριζα καν ότι μένει εδώ. Φυσιογνωμικά τον ήξεραν μόνο όσοι είχαν κάποια σχέση με το σχολείο καθώς δεν έβγαινε ποτέ από το σπίτι του», είπε στο LamiaReport ο Πρόεδρος της Κοινότητας.

Πηγή: lamiareport

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης