Ένα φρικτό έγκλημα συγκλονίζει από νωρίς το πρωί της Τρίτης τον Βόλο. Νεκρός εντοπίστηκε  ο 92χρονος Αντώνης Ιωάννου, που έπεσε θύμα ληστείας και βρέθηκε δεμένος και φιμωμένος, στη μονοκατοικία που διέμενε μόνος, επί των οδών Γαρέφη και Ιατρού Τζάνου.

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομία, ο χώρος αποκλείστηκε και ξεκίνησαν οι έρευνες για την εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος. Από τις αρχές αναζητείται ο άγνωστος ή οι άγνωστοι ληστές, που ευθύνονται για τη δολοφονία του ηλικιωμένου, συνταξιούχου πρώην τραπεζικού υπαλλήλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον άτυχο ηλικιωμένο βρήκε σήμερα το πρωί ο ανιψιός του, που ανησύχησε επειδή δεν έδινε σημεία ζωής και όταν πήγε στο σπίτι του τον αντίκρισε νεκρό, δεμένο και φιμωμένο.

Γείτονες αναφέρουν ότι οι ληστές προφανώς εισέβαλαν στη μονοκατοικία από γειτονική πολυκατοικία, ενώ μάρτυρες ανέφεραν ότι μέχρι τις 09.30 το πρωί, άκουγαν τον άτυχο ηλικιωμένο να βογκάει προφανώς πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Η γειτονιά είναι ανάστατη και κάτοικοι κατήγγειλαν πως η εγκληματικότητα οργιάζει στην περιοχή όταν πέφτει το σκοτάδι. Μιλούν για εμπόριο και διακίνηση ναρκωτικών που γίνεται τα βράδια στο πάρκο της γειτονιάς. Σύμφωνα με γείτονες, ο ηλικιωμένος είχε πέσει και παλιότερα θύμα διάρρηξης. Οι πληροφορίες του magnesianews.gr αναφέρουν ότι ο άτυχος ηλικιωμένος άνδρας είχε έναν γιο που έχασε πριν από πολλά χρόνια σε εργατικό δυστύχημα στη ΒΙΣ, όπου εργαζόταν, ενώ πριν από τρεις μήνες έχασε και τη σύζυγο του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης