Στη δωρεά πέντε δωδεκάναλων καρδιογράφων προχώρησε στο Νοσοκομείο Βόλου ανώνυμος συμπολίτης δείχνοντας την έμπρακτη στήριξή του στο τοπικό νοσηλευτικό ίδρυμα.

Η δωρεά εγκρίθηκε στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Νοσοκομείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι η πολλοστή φορά που ο ανώνυμος συμπολίτης προσφέρει έμπρακτη βοήθεια στο Νοσοκομείο. Έχουν προηγηθεί τα υπερσύγχρονα μηχανήματα για την αιμοκάθαρση στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, ο υπέρηχος για την Καρδιολογική, τα υλικά για την τοποθέτηση βηματοδοτών, το μηχάνημα διάλυσης φαρμάκων για τις χημειοθεραπείες και τώρα έρχεται η δωρεά με τους καρδιογράφους.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου κ. Ματθαίος Δραμητινός επισήμανε πως «έχουμε την αμέριστη στήριξη του συμπολίτη μας, ο οποίος θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του. Και συνεχίζει να κάνει δωρεές σε εξοπλισμό και δομές που το Νοσοκομείο έχει ανάγκη. Αυτή τη φορά η δωρεά του αφορά πέντε δωδεκάναλους καρδιογράφους που θα έχουν γενική χρήση στο Νοσοκομείο. Η συνολική τους αξία κυμαίνεται στις 10.000 ευρώ. Η δωρεά εγκρίθηκε από το διοικητικό συμβούλιο».

Το τελευταίο διάστημα όλο και αυξάνονται οι δωρητές προς το «Αχιλλοπούλειο» και αυτό είναι ιδιαίτερο σημαντικό, καθώς γίνονται παραδείγματα προς μίμηση και για άλλους συμπολίτες και φορείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα η διοίκηση του Νοσοκομείου είναι σε επικοινωνία ακόμη και με ανθρώπους από το εξωτερικό, οι οποίοι έχουν ενδιαφερθεί να κάνουν κάποια δωρεά.

ΠΗΓΗ: e-thessalia.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης