Ημερίδα με τίτλο: «Μεταπτυχιακές Σπουδές και Υποτροφίες στο Εξωτερικό», διοργανώνουν η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) και το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 11 το πρωί, στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, στο Πεδίον Άρεως στο Βόλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις προοπτικές και τις προϋποθέσεις συνέχισης των σπουδών τους στη Γαλλία, την Αγγλία, την Ολλανδία, τη Γερμανία και τις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, οι ομιλητές θα παρουσιάσουν τα εκπαιδευτικά συστήματα και τα Ιδρύματα Ανώτατης Εκπαίδευσης των χωρών που εκπροσωπούν, καθώς και τις προϋποθέσεις εισαγωγής σε κάποιο από τα Ιδρύματά αυτών των χωρών (απαραίτητα δικαιολογητικά, διαδικασίες) για μεταπτυχιακές σπουδές ή εκπόνηση διδακτορικής διατριβής. Επιπλέον, θα δοθούν πληροφορίες για το κόστος σπουδών, διαμονής και διαβίωσης, ενώ θα παρουσιαστούν και τα διαθέσιμα προγράμματα υποτροφιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης