«Κτηνωδία στο Δημοτικό Καταφύγιο Αδέσποτων ζώων στις Γλαφυρές» καταγγέλλει η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου, μέλη της οποίας πραγματοποίησαν την Τετάρτη αυτοψία στον χώρο, όπου αντίκρισαν εικόνες φρίκης με νεκρά και πεταμένα, άρρωστα και αποστεωμένα ζώα.

«Μία φρίκη παντού, σκυλιά πεθαμένα από την πείνα μέσα στα κλουβιά να τα τρώνε τα σκουλήκια και οι μύγες, ένα σκυλί με καρκίνο να αργοσβήνει αβοήθητο, όλα σε ακραίο υποσιτισμό, θέμα λίγων ημερών να πεθάνουν κι’ αυτά, κουτάβια νεκρά στον περιφραγμένο χώρο να λιώνουν και να μην τα μαζεύουν καν», αναφέρουν σε ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρουν, σε ολόκληρο το καταφύγιο υπάρχει έντονη δυσοσμία, ενώ προσθέτουν ότι τα γεμάτα ακαθαρσίες κλουβιά, είναι «πταίσμα» μπροστά στην κατάσταση που επικρατεί.

Καταλήγοντας, η Φιλοζωική Ομάδα Βόλου ζητεί από τους ευαισθητοποιημένους πολίτες να ενωθούν και να βοηθήσουν για να σταματήσει αυτή η κόλαση για τα ζώα, η παράνομη περισυλλογή εκ μέρους του Δήμου Βόλου και να σωθούν όσα ζώα γίνεται, όσο είναι ακόμη εν ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: magnesianews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης