Με μια κρίση άγχους μιας μαθήτριας στο 6ο εξεταστικό κέντρο που λειτουργεί στο κτήριο Μουρτζούκου συνεχίζονται σήμερα οι πανελλαδικές εξετάσεις στο Ν. Μαγνησίας, με τους υποψηφίους των ΓΕΛ (με το νέο σύστημα) να διαγωνίζονται στη Βιολογία και στην Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον.

Οι υποψήφιοι τεχνολογικής κατεύθυνσης, του κύκλου Τεχνολογίας και Παραγωγής (των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ – ομάδα Β’, που δίνουν με το παλιό σύστημα), εξετάζονται στο μάθημα της Ηλεκτρολογίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κρίση άγχους σημειώθηκε στις 09.45 και η μαθήτρια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Βόλου. Θα έχει την ευκαιρία να δώσει ξανά το μάθημα στο διάστημα 6-16 Ιουνίου.

Το Υπουργείο Παιδείας για τους μαθητές της Ν. Αγχιάλου

Τις επόμενες ώρες αναμένεται η απάντηση του Υπ. Παιδείας σχετικά με τα γραπτά των μαθητών του ΓΕΛ Ν. Αγχιάλου, που δεν έλαβαν τη διευκρίνιση από το υπουργείο, σχετικά με ένα θέμα στο μάθημα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη το θέμα ερευνάται από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας και διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε εξαιτίας της πεπαλαιωμένης δορυφορικής κεραίας του σχολείου, την οποία ήδη κλήθηκαν και εξέτασαν τεχνικοί.

ΠΗΓΗ: magnesianews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης