«Είναι βαριά η καλογερική» λέει ο σοφός λαός και φυσικά η έκφραση αυτή δεν αφορά μόνο εκείνους που θέλουν να μονάσουν, αλλά και όλους όσοι καλούνται να κάνουν μία σκληρή δουλειά, που δεν μπορεί να κάνει ο καθένας.

Όπως στην Υπηρεσία Καθαριότητας, έναν τομέα για γερά, κυριολεκτικά, στομάχια… Από την οποία Υπηρεσία, αποχώρησαν τελικά 18 από τους προσληφθέντες στα 8μηνα, πριν καν αρχίσουν δουλειά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε μία εποχή που η επιβίωση είναι μία καθημερινή πάλη για όλους, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που δεν είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν τη βολή τους, ακόμη κι αν τα χρόνια ανεργίας τους είναι πολλά.

Συνολικά, 18 άτομα που είχαν προσληφθεί στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Βόλου με οκτάμηνη σύμβαση δήλωσαν ότι δεν ενδιαφέρονται για τη δουλειά και αποχώρησαν. Κάποιοι από αυτούς είχαν περάσει και στην ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ, οπότε επέλεξαν να προσληφθούν εκεί, αλλά υπήρξαν και άλλοι, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Δημήτρη Καντόλα, που δεν ήθελαν να μαζεύουν σκουπίδια ή να πάρουν την σκούπα και να σκουπίζουν τους δρόμους κι έτσι παραιτήθηκαν. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο κ. Καντόλας σε δηλώσεις του χθες το πρωί στο «Ράδιο Βέρα», «υπήρχαν και άτομα που ήταν πέντε χρόνια άνεργοι και δεν ήθελαν να μαζέψουν σκουπίδια, ενώ υπάρχουν πολλά άτομα που έχουν πτυχίο και δουλεύουν γιατί έχουν πραγματική ανάγκη»!

Φυσικά, όλοι όσοι παραιτήθηκαν αντικαταστάθηκαν από τους επόμενους στην σειρά και ξεκινούν δουλειά, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα για την πρόσληψη οδηγών και χειριστών στην ίδια Υπηρεσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: myvolos.net

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης