Βόλος: Προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες από τον σεισμό

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021, 13:24
Βόλος: Προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες από τον σεισμό

Προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες αντιμετωπίζει ο Νομός Μαγνησίας μετά την ισχυρή σεισμική δόνηση που ταρακούνησε τη Θεσσαλία και έγινε αισθητή σε μεγάλες περιοχές της χώρας.

Στον Βόλο η δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή και χιλιάδες κάτοικοι βγήκαν στους δρόμους. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί ή ζημιές, παρά το γεγονός ότι η ισχυρή δόνηση είχε μεγάλη διάρκεια με αυξομειώσεις κατά τη διάρκεια του σεισμού. Τις πρώτες πληροφορίες για την κατάσταση στη Μαγνησία επιβεβαίωσε η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη.

Τα δίκτυα της κινητής τηλεφωνίας στον Βόλο αντιμετωπίζουν επίσης μεγάλα προβλήματα λόγω του σεισμού αλλά και της υπερφόρτωσης των δικτύων και η επικοινωνία είναι δύσκολη τις πρώτες αυτές στιγμές.

Ο σεισμός έγινε αισθητός και στη δυτική Θεσσαλία, στις περιοχές των Τρικάλων και της Καρδίτσας, όπου και στις δύο πόλεις ο κόσμος βγήκε στους δρόμους για ασφάλεια. Και σε αυτές τις περιοχές τα δίκτυα τηλεπικοινωνίας τόσο στην κινητή, όσο και στη σταθερή τηλεφωνία έχουν πολλά προβλήματα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021, 13:42