Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ακτίου ένας 49χρονος, την στιγμή που φόρτωνε στο αυτοκίνητό του σιδερόβεργες βάρους 40 κιλών, τις οποίες είχε κλέψει από μια οικοδομή. Μάλιστα, ήταν η πέμπτη κλοπή που είχε διαπράξει στην ευρύτερη περιοχή της Βόνιτσας.

Από την έρευνα που ακολούθησε, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο δράστης είχε ξεκινήσει τις κλοπές στις 29 Νοεμβρίου του 2017, όταν είχε αρπάξει από την αυλή ενός σπιτιού βάνες, συλλέκτες υδροληψίας και άλλα αντικείμενα αξίας 400 ευρώ που προορίζονταν για επισκευή του υδραυλικού δικτύου του Δήμου Ακτίου– Βόνιτσας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 12 Απριλίου αποπειράθηκε να ξηλώσει τη μπαταρία από ένα αγροτικό μηχάνημα, ενώ στις 23 Μαΐου άρπαξε το σιδερένιο καπάκι από τα ρολόγια μιας επιχείρησης ύδρευσης και αλουμίνια από μια αποθήκη.

Το όχημα του 49χρονου κατασχέθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών που ενδέχεται να έχει διαπράξει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης