«Βούλιαξε» η εμπορική αγορά του Βόλου

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018, 20:22
«Βούλιαξε» η εμπορική αγορά του Βόλου
Με σύμμαχο τον καλό καιρό και την καλή διάθεση, κάτοικοι και επισκέπτες του Βόλου παραμέρισαν για λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας και ξεχύθηκαν στους εμπορικούς δρόμους της πόλης για να κάνουν τις αγορές τους.

Σε δρόμους όπως η Ερμού, η Σπυρίδη, η Αντωνοπούλου, η Τοπάλη σημειώθηκε το αδιαχώρητο. Η αυξημένη κίνηση στα καταστήματα αποτέλεσε μία ευχάριστη έκπληξη μετά από καιρό για τους εμπόρους, που το τελευταίο διάστημα είδαν τους τζίρους τους να κινούνται στα τάρταρα και όπως ήταν φυσικό προκάλεσε αίσθημα ικανοποίησης .

Αυξημένη κίνηση στους δρόμους

Αυξημένη ιδιαίτερα ήταν η κίνηση χθες (23/12) και στους δρόμους της πόλης, με τα κλιμάκια της Τροχαίας Βόλου, να βρίσκονται επί ποδός για τη διευκόλυνση των οδηγών. Τροχονόμοι πεζοί αλλά και περιπολικά και εποχούμενοι αστυνομικοί βρίσκονταν σε διαρκή κίνηση, προκειμένου να διευκολύνουν την κυκλοφορία των οχημάτων, αποτρέποντας παράλληλα και όσους έσπευδαν να σταθμεύσουν στις κεντρικές αρτηρίες όπου υπάρχει απαγορευτικό, ώστε να μείνουν ελεύθερες οι ειδικές λωρίδες διέλευσης λεωφορείων και ταξί.

Στο πόδι επίσης από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα ήταν και οι λιμενικοί, προκειμένου να αποφορτίσουν από την κίνηση την οδό Αργοναυτών, όπου επίσης παρουσιάστηκε έντονος κυκλοφοριακός φόρτος, εξαιτίας της διέλευσης οχημάτων που ήθελαν να προσεγγίσουν το πάρκινγκ στο λιμάνι για να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους.

Πηγή: thessalianews.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 24 Δεκεμβρίου 2018, 20:22