Βραβείο σε Κρητικό σεφ για τη μεγαλύτερη χωριάτικη σαλάτα στον κόσμο

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016, 10:24
Βραβείο σε Κρητικό σεφ για τη μεγαλύτερη χωριάτικη σαλάτα στον κόσμο
Νέα διάκριση για τον Πέτρο Λαμπρινίδη, τον Κρητικό σεφ που κατάφερε να κερδίσει μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness, φτιάχνοντας τη μεγαλύτερη χωριάτικη σαλάτα στον κόσμο.

Τον Κρητικό σεφ βράβευσε πρόσφατα ο Δήμος Μαλεβιζίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λαμπρινίδης δημιούργησε με την ομάδα του και περισσότερους από 1.000 εθελοντές στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας μια χωριάτικη σαλάτα, βάρους 20 τόνων και 100 κιλών, προβάλλοντας την ελληνική κουζίνα στην καρδιά της Ρωσίας και μάλιστα στο πλαίσιο των εορτασμών για την Ημέρα Πόλης της Μόσχας!

Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που ένας συμπολίτης μας, ο γνωστός σεφ Πέτρος Λαμπρινίδης, κέρδισε επάξια μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness και έδωσε τη δυνατότητα της διεθνούς προβολής στην πατρίδα μας. Όπως καταλαβαίνετε, κάθε δράση που προβάλλει τον τόπο μας διεθνώς είναι όχι απλά αναγκαία, αλλά απαραίτητη, και οφείλουμε να ενισχύουμε με κάθε τρόπο την προβολή αυτή. Τον συγχαίρουμε και τον ευχαριστούμε γι’ αυτό και προσωπικά του εύχομαι να είναι πάντα γερός και δυνατός, γεμάτος δημιουργικές και πρωτότυπες εμπνεύσεις και να έχει μια καριέρα γεμάτη επιτυχία και διακρίσεις».

Πηγή: ekriti.grΤελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016, 11:21