Λίγο μετά τις επτά το πρωί της Δευτέρας ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Smart εξερράγη στην Αττική Οδό, την ώρα που βρισκόταν καθ οδόν προς το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά και ασθενοφόρα και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τους δύο επιβαίνοντες σε αυτό.

Πηγή βίντεο: notia.gr

Ο οδηγός, ένας άντρας αλβανικής καταγωγής 35χρονών, ονόματι Βράλο Γκρίλο, ήταν διαμελισμένος και ξεψύχησε λίγο μετά τον απεγκλωβισμό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο αμάξι μαζί του ήταν η φίλη του, μια 26χρονη αλβανικής καταγωγής, με την οποία συζούσαν στον Άγιο Δημήτριο, η οποία υπέστη σοβαρά εγκαύματα και διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό «Γεννηματάς».

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ανήκει σε έναν 77χρονο, αλλά δεν είναι κλεμμένο. Τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου αναζητεί η αστυνομία.

Λίγη ώρα αργότερα στο σημείο έφτασε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι βρέθηκαν κάτω από το κάθισμα του οδηγού υπολείμματα εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος πιθανώς πυροδοτήθηκε με ωρολογιακό μηχανισμό.

Οι τελευταίες πληροφορίες δεν επιβεβαιώνουν τις ενδείξεις για εκρηκτικό μηχανισμό, δείγματα μετάλλων και λαμαρίνας από το σημείο έχουν σταλθεί στα εργαστήρια για εξέταση και αναμένεται να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Πηγή φωτογραφιών και βίντεο: eurokinissi.gr

Διαβάστε επίσης: Πήγαινε την φίλη του στο αεροδρόμιο ο νεκρός οδηγός

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης