Βρέθηκε η 28χρονη μητέρα από το Μενίδι

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017, 21:44
Βρέθηκε η 28χρονη μητέρα από το Μενίδι
Aίσιο τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης της Ιωάννας Χατζημανωλάκη. Οι συγγενείς δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν το βράδυ της Δευτέρας άνοιξαν την πόρτα που χτυπούσαν και την αντίκρισαν.  Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η κοπέλα ήταν εξαντλημένη και τα ίχνη της είχαν χαθεί για είκοσι ολόκληρες ημέρες.

Η 28χρονη, Ιωάννα Χατζημανωλάκη, έπεσε στην αγκαλιά της αδελφής της συγκινημένη και φανερά καταβεβλημένη.

Φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της

Οι πρώτες της λέξεις

Η ίδια όταν συνήλθε από το σοκ, είπε πως όλες αυτές τις μέρες βρισκόταν στο βουνό κοντά στο σπίτι της στο Μενίδι, σε σημείο που δεν είχε ερευνηθεί από την ΕΜΑΚ και τους εθελοντές.

Φωτογραφία της 28χρονης Γιάννας

Η εξαντλημένη Γιάννα,όπως την φωνάζουν οι οικείοι της, ανέφερε πως έτρωγε ότι έβρισκε και φρόντιζε να πίνει νερό που εντόπιζε στο βουνό για να μην αφυδατωθεί. Δεν ήταν όμως σε θέση να δώσει άλλες εξηγήσεις.

Για τα τρία παιδιά της η επιστροφή της, ήταν το καλύτερο δώρο μια μέρα μετά τη γιορτή της Μητέρας.

Η νεαρή Γιάννα που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, δέχεται ιατρική φροντίδα. Είχε φύγει από το σπίτι όπου έμενε με τον σύζυγο και τα παιδιά τους, το πρωί της Τρίτης 25 Απριλίου.

Η 28χρονη Ιωάννα

Το ιστορικό της εξαφάνισης:

Ο σύζυγος της μέχρι σήμερα αγνοούμενης, Στέλιος, είχε τονίσει πως το πρωί της Τετάρτης πριν εξαφανιστεί η σύζυγός του τον είχε ξυπνήσει για να πάει τα παιδιά στο σχολείο.

Όπως δήλωσε μόλις ο ίδιος επέστρεψε στο σπίτι εκείνη ασχολούνταν με δουλειές του σπιτιού και ο ίδιος πήγε στο δωμάτιό τους και ξάπλωσε για 10 μόλις λεπτά.

Μόλις ξύπνησε, όμως η σύζυγός του είχε εξαφανιστεί.

Η 28χρονη εξαφανίστηκε στις 25 Απριλίου από το Μενίδι όπου και διέμενε και δεν είχε πάρει μαζί της κανένα προσωπικό αντικείμενο, κινητό, κλειδιά, χρήματα ή την ταυτότητά της, καθώς όλα βρέθηκαν στο σπίτι της.

Για την εξαφάνιση της Γιάννας Χατζημανωλάκη αμέσως σήμανε silver alert και όλοι άρχισαν να την ψάχνουν.

Το Silver Alert το οποίο είχε εκδοθεί για την εξαφάνισή της

Πληροφορίες από:anikolouli.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017, 22:34