Άδικο και τραγικό τέλος επεφύλαξε η μοίρα σε μια από τις πιο συμπαθείς φυσιογνωμίες στον χώρο της κοινότητας των φιλόζωων και των ανθρώπων που είχαν αφιερώσει τη ζωή τους στην φροντίδα και στην εκπαίδευση των σκύλων ράτσας.

Η 35χρονη εκπαιδεύτρια σκύλων, Στέλλα Αντωνακάκη, έβαλε, με τον πιο βίαιο τρόπο, τέρμα στη ζωή της, όπως τουλάχιστον καταδεικνύουν τα πρώτα επίσημα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας και αυτοψίας που διεξάγεται από τη νύχτα της Πέμπτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ, η άτυχη κοπέλα βρέθηκε νεκρή, μέσα σε μια λίμνη αίματος στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 2 στο Διόνυσο, στις 21.30 το ίδιο βράδυ.

Δίπλα από το κορίτσι, υπήρχε ένα κυνηγητικό όπλο και δύο χειρόγραφα σημειώματα ενώ το θύμα έφερε τραύμα αριστερά στο στήθος, κοντά στο μέρος της καρδιάς: «Συγγνώμη, λυπάμαι, στενοχωριέμαι αλλά δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά…» αναφέρει λακωνικά η φερόμενη- μέχρι ώρας- ως τραγική αυτόχειρας σε κάθε ένα από τα δύο χαρτιά.

Προβληματίζει όμως το γεγονός ότι δεν φαίνεται να εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα, κάτι που δημιουργεί έντονο προβληματισμό στους οικείους της για τις πιθανές αιτίες που μπορεί να την οδήγησαν στο αδιέξοδο του χαμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομία πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζει εξονυχιστικά μέχρι να κλείσει ο φάκελος της δικογραφίας, όλα τα ενδεχόμενα. Έχει πάρει αρκετές καταθέσεις, αποτυπώματα από το όπλο που βρέθηκε δίπλα της, ίχνη από πυρίτιδα που βρέθηκε στα χέρια της, καθώς και τον γραφικό χαρακτήρα στα σημειώματα, ο οποίος όπως προκύπτει μοιάζει να είναι ο δικός της.

Επίσης αναμένει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης αλλά και των τοξικολογικών εξετάσεων που θα καταδείξουν τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου της. Η Στέλλα Αντωνακάκη δεν ήταν παντρεμένη, είχε έναν αδερφό που ασχολείται με το διαδίκτυο και διατηρούσε ένα από τα πιο γνωστά site στο internet που αφορούσε την επαγγελματική εκπαίδευση σκύλων.

Mάλιστα η αγάπη της και η επαγγελματική της αφοσίωση για τα ζώα, προκύπτει από ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα στην ιστοσελίδα της που αυτές τις ώρες αποκτά δραματικές διαστάσεις: «Ένα από τα σημαντικότερα κλειδιά της αρμονικής συμβίωσης μεταξύ εσάς και του σκύλου σας, είναι η σωστή επιλογή φυλής.

Η επιλογή της φυλής που σας ταιριάζει είναι θέμα που απαντάται εάν λάβουμε υπ’ όψη πολλούς παράγοντες, κάποιοι από τους οποίους είναι η οικογενειακή σας κατάσταση (τωρινή & μελλοντική), η προηγούμενη εμπειρία σας, ο χώρος που μπορείτε να προσφέρετε, και πάνω απ’ όλα ο χρόνος που έχετε να διαθέσετε.

Επικοινωνήστε μαζί μας να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την φυλή που σας ταιριάζει. Να θυμάστε ότι ο σκύλος είναι σύντροφος που θα σας ακολουθήσει για αρκετά χρόνια της ζωής σας», έγραφε η Στέλλα Αντωνακάκη.

Διαβάστε επίσης:

Αυτοκτόνησε 35χρονη στον Διόνυσο, Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 9 Απριλίου 2010, 08:12

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης