Σώος και αβλαβής εντοπίστηκε την Κυριακή στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης ο 29χρονος Σάββας Κωστέλης τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί πριν από μερικές εβδομάδες αιφνιδίως.

Όπως είναι γνωστό ο 29χρονος από τη Σταυρούπολη που κατοικεί στην πόλη της Ξάνθης εξαφανίστηκε χωρίς να δώσει σημεία ζωής βυθίζοντας σε ώρες ατελείωτης αγωνίας συγγενείς και φίλους του που προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να έρθουν σε επαφή μαζί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χρονικό της εξαφάνισης!

Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο 8 Μαρτίου όταν μετά από γεύμα σε σπίτι συγγενικού του προσώπου ο 29χρονος βγήκε για μια βόλτα χωρίς ωστόσο να επιστρέψει ποτέ. Μάλιστα, ο ίδιος επέλεξε να φύγει πεζός ενώ το όχημά του παρέμενε παρκαρισμένο, ενώ και τα κινητά του τηλέφωνα είχαν απενεργοποιηθεί με τους συγγενείς του να μην μπορούν να τον εντοπίσουν.

Άμεσα απευθύνθηκαν στην Αστυνομία η οποία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του, ενώ όπως έγινε γνωστό και στο παρελθόν είχε εξαφανιστεί για ακόμη μια φορά. Οι έρευνες αρχικά δεν απέφεραν καρπούς ενώ οι συγγενείς του 29χρονου απευθύνθηκαν τόσο στα τοπικά ΜΜΕ όσο και σε πανελλαδικής εμβέλειας Μέσα, απευθύνοντας έκκληση σε όποιον γνώριζε το παραμικρό να το καταθέσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως ο 29χρονος εθεάθη να παίρνει το τρένο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, χωρίς και πάλι να γίνει εφικτός ο εντοπισμός του.

Βρέθηκε σε ένα προ-πό

Ωστόσο τελικώς την Κυριακή 30 Μαρτίου ο 29χρονος εντοπίστηκε σε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ από πολίτη που είχε ενημερωθεί για την εξαφάνισή του μέσω τηλεοπτικής εκπομπής. Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία και ενημέρωσε με τη σειρά της τον 29χρονο πως τον αναζητά η οικογένεια του, με την οποία και ήρθε άμεσα σε επαφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εξαφάνιση του 29χρονου σχετίζεται με προβλήματα τα οποία ο ίδιος αντιμετώπιζε, ωστόσο το γεγονός ότι είναι καλά στην υγεία του και δεν του είχε συμβεί κάτι χαροποίησε τους συγγενείς και τους οικείους του, θέτοντας ένα τέλος στο σήριαλ της εξαφάνισης του.

ΠΗΓΗ: Thrakitoday.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης