Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 68χρονης Φανής Σιμεντζή, η οποία χάθηκε την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου, από το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη.

Η κα Σιμεντζή είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία της πρόσωπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Γραμμή Ζωής, μετά από αίτημα των συγγενών και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το Silver Alert, το απόγευμα της 06/12/2018, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Εθελοντικού Οργανισμού δέχθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, 06/12/2018 κλήση για την ανεύρεσή της. Η ηλικιωμένη εντοπίσθηκε περιπλανώμενη από πολίτη, που τη μετέφερε στο τοπικό Α.Τ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γραμμής Ζωής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η περιπέτεια της κας Φανής Σιμεντζή έληξε, δίνοντας αίσιο τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η κα Σιμεντζή είναι καλά στην υγεία της και βρίσκεται πλέον κοντά στα οικεία της πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, η 68χρονη χάθηκε την 05/12/2018, από το σπίτι της στη Θεσσαλονίκη.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από αίτημα των συγγενών και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το SILVER ALERT, το απόγευμα της 06/12/2018, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Εθελοντικού Οργανισμού δέχθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, 06/12/2018 κλήση για την ανεύρεσή της. Η ηλικιωμένη εντοπίσθηκε περιπλανώμενη από πολίτη, που τη μετέφερε στο τοπικό Α.Τ. Η κα Φανή, επέστρεψε στην οικογένειά της!

Η Γραμμή Ζωής, με το Silver Alert Hellas και την Εθνική γραμμή SOS για τους ηλικιωμένους «1065», με τη βοήθεια των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών κατορθώνει να κινητοποιεί την κοινωνία για να βρει τους ηλικιωμένους που αναζητούνται.

Σημαντικό ρόλο παίζει η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε. Και αυτό, γιατί η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν οι ηλικιωμένοι που βρίσκονται σε κίνδυνο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης