Σφίγγει ο αστυνομικός κλοιός στην ελληνοαλβανική μεθόριο, από τη Σαγιάδα μέχρι τη Μουργκάνα στα βουνά του Τσαμαντά, καθώς και στα όρη του Σουλίου, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των Αλβανών κακοποιών που δραπέτευσαν κινηματογραφικά από τις φυλακές των Τρικάλων, πριν κατορθώσουν να περάσουν στη γειτονική χώρα.

Στη γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. συμμετέχουν, εκτός από τις ειδικές μονάδες των ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ, κλιμάκιο ειδικών αποστολών του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, βατραχάνθρωποι αλλά και τουλάχιστον δύο ελικόπτερα, που χτενίζουν την περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ., αξιοποιώντας τις πληροφορίες που διαθέτουν, εκτιμούν πως πρόκειται για τους δραπέτες Μαριόν Κόλα και Ιλίρ Κούπα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, θερμική κάμερα τα ξημερώματα του Σαββάτου εντόπισε σε δύσβατη περιοχή του Κάτω Ζαλόγγου, κοντά σε παραπόταμο του Καλαμά, δύο άτομα να κινούνται, όμως γρήγορα χάθηκαν τα ίχνη τους σε χαράδρα.

Ωστόσο στον Δρυμώνα Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας οι αστυνομικοί βρήκαν εγκαταλειμμένο σε δασώδη περιοχή το αυτοκίνητο που έκλεψαν οι κακοποιοί στην Περδικόβρυση Ναυπακτίας για τη διαφυγή τους από την περιοχή. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος απουσίαζε στην Αθήνα και η κλοπή δεν είχε γίνει αμέσως αντιληπτή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης