Βρεφονηπιακός σταθμός από το ΕΣΠΑ στην Πρέβεζα

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 23 Απριλίου 2011, 23:57
Βρεφονηπιακός σταθμός από το ΕΣΠΑ στην Πρέβεζα

Βρεφονηπιακός Σταθμός, που θα παρέχει υπηρεσίες ολοκληρωμένης φροντίδας στα νήπια αλλά και ουσιαστική υποστήριξη στους εργαζόμενους γονείς της πόλης, θα ανεγερθεί στην περιοχή του Υδατόπυργου, Πρέβεζας, με χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ.

Η δημοπράτηση του κτιρίου πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2010 και ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 2.700.000 χιλιάδες ευρώ. Η σχετική σύμβαση υπεγράφη την Πέμπτη μεταξύ του δημάρχου Πρέβεζας, Χρήστου Μπαΐλη και της αναδόχου εταιρίας. 

Η σύμβαση περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός βιοκλιματικού κτιρίου με τις πλέον σύγχρονες εγκαταστάσεις οι οποίες θα μπορούν να φιλοξενήσουν 28 βρέφη και 100 νήπια. Την μελέτη για την κατασκευή του κτιρίου εκπόνησαν οι τεχνικές υπηρεσίες του δήμου της Πρέβεζας ενώ καταληκτική ημερομηνία παράδοσης έχει οριστεί η 20η Απριλίου του 2013.

«Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο το οποίο θα προσφέρει ουσιαστική υποστήριξη στους εργαζόμενους γονείς και πρότυπες υπηρεσίες ολοκληρωμένης φροντίδας στα βρέφη και τα νήπια της πόλης», ανακοίνωσε μετά την υπογραφή της συμφωνίας ο δήμαρχος Πρέβεζας.

Πηγή: epiruspost.gr

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Απριλίου 2011, 23:57