Νόμιζε ότι έκανε την τύχη του, ένας 33χρονος στο Ηράκλειο, ο οποίος βρήκε στο δρόμο το πορτοφόλι που είχε χάσει νωρίτερα ένας 36χρονος Ηρακλειώτης. Κατέληξε όμως με χειροπέδες κατηγορούμενος για κλοπή, αφού προηγουμένως, σαν … κύριος, πήγε στην Ασφάλεια να παραδώσει το πορτοφόλι το οποίο είχε φροντίσει να λεηλατήσει.

Όλα ξεκίνησαν χθες το απόγευμα, όταν ο 36χρονος κάτοχος του πορτοφολιού, το έχασε κάπου στο Ηράκλειο. Ο 33χρονος συλληφθείς βρήκε το χαμένο πορτοφόλι στο δρόμο και στη συνέχεια αφού πήρε το χρηματικό ποσό που περιείχε, αξιοποίησε … καταλλήλως τις δύο κάρτες ανάληψης μετρητών που είχε στην κατοχή του ο 36χρονος. Το μοιραίο λάθος του κατόχου του πορτοφολιού ήταν ότι μαζί με τις κάρτες ανάληψης μετρητών είχε και τα τραπεζικά PIN, διευκολύνοντας τα μέγιστα τον 33χρονο, ο οποίος έσπευσε στο πλησιέστερο ATM και σήκωσε συνολικά 700 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια το βράδυ της ίδιας ημέρα, σαν «ευσυνείδητος» πολίτης, πήγε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου για να παραδώσει το λεηλατημένο πορτοφόλι. Όπως προέκυψε όμως από την αστυνομική έρευνα, ο ευρών ήταν και κλέφτης, με αποτέλεσμα να συλληφθεί, κατηγορούμενος για κλοπή. Εντός της ημέρας, ο 33χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

ΠΗΓΗ: cretapost.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης