Χαλκίδα: Μπήκε στο γραφείο του δημάρχου και τα έκανε «γυαλιά - καρφιά»

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019, 23:28
Χαλκίδα: Μπήκε στο γραφείο του δημάρχου και τα έκανε «γυαλιά - καρφιά»

Ένας δημοτικός υπάλληλος μπήκε στο γραφείο του δημάρχου Χαλκίδας βρίζοντας και απειλώντας και με ένα χοντρό ξύλο στα χέρια έσπαγε ό,τι έβρισκε μπροστά του...

Το απίστευτο επεισόδιο έγινε στις 14.30 το μεσημέρι της Δευτέρας στο δημαρχείο της Χαλκίδας όταν ο 51χρονος δημοτικός υπάλληλος μπήκε μέσα στο γραφείο του δημάρχου Χρήστου Παγώνη και άρχισε να τον βρίζει και να τον απειλεί ζητώντας να μετατεθεί σε δήμο της Αττικής.

Ο 51χρονος κρατούσε στα χέρια του ένα χοντρό ξύλο με το οποίο απειλούσε τον δήμαρχο, ενώ λίγο νωρίτερα είχε σπάσει με αυτό την οθόνη ενός υπολογιστή που ήταν πάνω στο γραφείο. Επίσης επιχείρησε να χτυπήσει και άλλους υπαλλήλους που προσπάθησαν να τον εμποδίσουν.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί από το Α.Τ. Χαλκίδας, οι οποίοι κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν τον υπάλληλο που ήταν εκτός εαυτού.

Σε βάρος του 51χρονου δημοτικού υπάλληλου υπεβλήθη μήνυση από τον δήμαρχο Χαλκιδέων, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εν λόγω υπάλληλος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρικά ιδρύματα της Αττικής.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019, 23:28