Αυτοκίνητα λουόμενων «άνοιγαν» τρία άτομα σε παραλίες της Σιθωνίας Χαλκιδικής, με τη λεία τους να περιλαμβάνει χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, ρούχα και προσωπικά αντικείμενα των θυμάτων τους.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, προέκυψε ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο διέρρηξαν επτά σταθμευμένα αυτοκίνητα με τη συνολική αξία των κλοπιμαίων να ξεπερνάει τις 3000 ευρώ. Όπως προέκυψε από την έρευνα, μεσημεριανές και απογευματινές ώρες του Σαββατοκύριακου (4 και 5 Ιουνίου 2022), παραβίασαν επιπλέον 7 οχήματα που ήταν σταθμευμένα κοντά σε παραλίες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων περιπολιών των αστυνομικών για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, εντοπίσθηκαν τα παραπάνω άτομα τη στιγμή που προσπαθούσαν να παραβιάσουν όχημα σε παραλιακή περιοχή και συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω.

Πρόκειται για έναν 26χρονο, έναν 17χρονο και μια 23χρονη, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1330 ευρώ, μία κλεμμένη κάμερα και διαρρηκτικά εργαλεία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πολυγύρου και βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης