Χαλκιδική: Ποτάμια οι δρόμοι από την κακοκαιρία

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020, 05:53
Χαλκιδική: Ποτάμια οι δρόμοι από την κακοκαιρία

Στα Νέα Μουδανιά η σφοδρότητα της βροχής ήταν τόσο έντονη που οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και για αρκετή ώρα η κυκλοφορία μέσα στην πόλη διεξαγόταν με δυσκολία.

Η περιοχή του Κλειστού Γυμναστηρίου έγινε λίμνη, σπίτια και αυλές πλημμύρισαν, ενώ οι κάτοικοι διαμαρτύρονται ότι ο δήμος δεν καθάρισε έγκαιρα τα φρεάτια.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία, σύμφωνα με το halkidikinews.gr, δέχτηκε δεκάδες κλήσεις στα Νέα Μουδανιά και σε περιοχές της Κασσάνδρας για απάντληση υδάτων από σπίτια και καταστήματα.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής ολοκληρώθηκε ο απεγκλωβισμός και η μεταφορά σε ασφαλές σημείο ενός ατόμου που επέβαινε σε ΕΙΧ όχημα, το οποίο παρασύρθηκε από χείμαρρο, στην περιοχή του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Στο σημείο επιχείρησαν 10 πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Σε περιοχές της Κασσάνδρας βρέχει ασταμάτητα και οι δρόμοι σε πολλά σημεία είναι πλημμυρισμένοι. Στην παραλία της Φούρκας ο δρόμος μπροστά στο ξενοδοχείο «Ολύμπιον» είναι απροσπέλαστος από τα νερά της βροχής. Η Πολιτική Προστασία του Δήμου και μέλη της Βάσης Ετοιμότητας Κασσάνδρας ΟΦΚΑΘ είναι σε επιφυλακή.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 22 Μαΐου 2020, 09:31