Στη σύλληψη ενός άνδρα προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της Χαλκιδικής μετά από καταγγελία που έκανε 19χρονη κοπέλα ότι έπεσε θύμα βιασμού σε ερημική παραλία της Κασσάνδρας.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ιατροδικαστής που την εξέτασε επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για έναν άνδρα περίπου 60 ετών που είναι τρόφιμος των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας. Όπως ανέφερε από τη Δευτέρα το makthes.gr, οι Αρχές ήταν από νωρίς κοντά στην ταυτοποίησή του και στη σύλληψη του άνδρα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, τη Δευτέρα η 19χρονη τον αναγνώρισε στο Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι πληροφορίες του makthes.gr, η 19χρονη, που εργάζεται σε ξενοδοχείο της περιοχής Σάνη, το μεσημέρι είχε πάει για μπάνιο στη θάλασσα πριν αρχίσει η βάρδια της. Συγκεκριμένα, πήγε σε μια παραλία ανάμεσα στο ξενοδοχείο όπου εργάζεται και ένα απομονωμένο beach bar.

Εκεί έζησε έναν εφιάλτη, όταν την πλησίασε ένας άγνωστος που τη βρήκε μόνη στην παραλία, της επιτέθηκε και τη βίασε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα και με περιπολικό μετέφεραν τη 19χρονη στη Θεσσαλονίκη για ιατροδικαστική εξέταση, ενώ γρήγορα προχώρησαν στις έρευνες για την ταυτοποίηση του δράστη. Ο κατάδικος θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Ενημερώθηκαν οι γονείς της 19χρονης

Οι γονείς της 19χρονης ενημερώθηκαν από τις Αρχές για το περιστατικό και αμέσως ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη για τη Χαλκιδική. «Μας πήραν από το Αστυνομικό Τμήμα Κασσανδρείας. Προσπαθούμε να μάθουμε και εμείς τι συνέβη. Μιλήσαμε για λίγο μαζί της και μας είπε ότι της επιτέθηκε και μετά έγιναν διαφορά που δεν μπορούσε να μας πει», ανέφερε ο πατέρας της 19χρονης.

Οι Αρχές έδρασαν με γρήγορα αντανακλαστικά και χωρίς να χάσουν χρόνο επικοινώνησαν με την Ιατροδικαστική Υπηρεσία στη Θεσσαλονίκη ώστε να εξεταστεί άμεσα η 19χρονη, ενώ τα ρούχα της έχουν κρατηθεί προκειμένου να εξεταστούν για αποτυπώματα.

 
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης