Συνεχίζονται οι έρευνες και το ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη για τον εντοπισμό των πέντε κακοποιών που απέδρασαν τα ξημερώματα της Δευτέρας από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, προκαλώντας συναγερμό σε όλο το νησί!

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών βρίσκεται ένα εγκαταλελειμμένο ύποπτο όχημα που εντοπίστηκε στον Μυλοπόταμο Κρήτης (στα όρια των Περιφερειακών Ενοτήτων Ρεθύμνου – Ηρακλείου) το οποίο ενδέχεται να χρησιμοποίησαν οι πέντε κακοποιοί που απέδρασαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιτόπου έσπευσε η σήμανση, προκειμένου να εξετάσει εάν πρόκειται για το μέσο που χρησιμοποίησαν οι πέντε κρατούμενοι μετά την απόδρασή τους. Με βάση στοιχεία και πληροφορίες, οι κρατούμενοι μετά την έξοδό τους από την τουαλέτα των κρατητηρίων που βρίσκονται στο υπόγειο του Μεγάρου βρέθηκαν σε έναν προθάλαμο με μια βαριά πόρτα, η οποία, όπως διαπιστώθηκε, ήταν ξεκλείδωτη, με αποτέλεσμα οι κακοποιοί να την ανοίξουν και να φύγουν.

Τη δεδομένη στιγμή έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους, ενώ παράλληλα έχει διαταχθεί ΕΔΕ για τις συνθήκες απόδρασής τους. Την ίδια ώρα, αυτό που μπορεί να επιβεβαιωθεί είναι ότι οι πέντε δραπέτες έχουν καταδικαστεί για ανθρωποκτονία, ληστεία και εμπόριο ναρκωτικών.

Όσο για την ταυτότητα των πέντε, όπως προκύπτει είναι οι κάτωθι:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο  πρώτος είναι ο B.V., από την Αλβανία γεννηθείς το 1993. Είναι άγαμος και χωρίς παιδιά. Είναι γνώριμος των Αρχών για υποθέσεις ναρκωτικών.

Ο δεύτερος είναι ο M.Q., γεννηθείς το 1990. Είναι άγαμος, χωρίς παιδιά και έχει φυλακιστεί με την κατηγορία της διάπραξης ληστείας.

Ο τρίτος είναι ο P.T., γεννηθείς το 1979. Θεωρείται «βαριά» περίπτωση κακοποιού, μιας και σύμφωνα με τις καταδίκες και τις κατηγορίες που τον βαρύνουν έχει καταδικαστεί ή διώκεται για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, θανατηφόρα ληστεία, διακεκριμένες κλοπές, οπλοφορία και οπλοκατοχή. Εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Ο τέταρτος είναι ο Α.Μ. από το Πακιστάν. Γεννηθείς το 1987. Είναι άγαμος και διώκεται για ανθρωποκτονίες κατά συρροή. Ενώ έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη τρις ισόβια!

Ο πέμπτος της… παρέας είναι ο F.F. από την Αλβανία. Είναι ένας ακόμη γνώριμος των Αρχών που έχει καταδικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών και όχι μόνο. Είναι γεννηθείς του 1988.

Πηγή: Newshub.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης