H πάταξη της εγκληματικότητας και η εμπέδωση του κλίματος ασφάλειας από τους πολίτες, είναι οι βασικοί στόχοι του νέου αστυνομικού διευθυντή Χανίων Μανώλη Πετράκη, όπως ο ίδιος τους περιέγραψε κατά την τελετή ανάληψης των καθηκόντων του που έγινε σήμερα στα Χανιά.

Ο κ. Πετράκης, που παρέλαβε από τον ταξίαρχο, Παντελή Μουρτζανό και ο οποίος τοποθετήθηκε αστυνομικός διευθυντής στο Ρέθυμνο, ζήτησε από το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. στα Χανιά να εργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον προκάτοχό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τον πλευρά του ο Ταξίαρχος Μουρτζανός, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία του στο τιμόνι της ΕΛ.ΑΣ. στα Χανιά, για τη συνεργασία που είχε με το προσωπικό και την τοπική κοινωνία, επισημαίνοντας ότι ο πολίτης είναι αυτός που κρίνει για το κατά πόσο η θητεία του θεωρείται επιτυχής.

Τους αστυνομικούς όλων των υπηρεσιών της Κρήτης να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, διασφαλίζοντας την ασφάλεια των πολιτών, προέτρεψε σε σύντομη ομιλία του ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος Μανώλης Παραβολιδάκης.

Eπιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης