Χανιά: Απατεώνας έπεσε στη «φάκα» της Αστυνομίας

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016, 23:58
Χανιά: Απατεώνας έπεσε στη «φάκα» της Αστυνομίας
Σκηνές που τις βλέπουμε σε ταινίες δράσης εξελίχθηκαν σήμερα, απογευματινές ώρες στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ένας άνθρωπος πιθανόν κάτοικος της Παρηγοριάς, δέχθηκε τηλεφώνημα από κάποιον επιτήδειο που προσποιούμενος τον αστυνομικό των ενημέρωσε ότι ο γιός του, ο οποίος ζει και πιθανότατα σπουδάζει στο Ηράκλειο, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα που την ευθύνη την έχει ο ίδιος.

Ο... δήθεν αστυνομικός, του είπε, οτι για να "ξεχαστεί" αυτή η υπόθεση να συναντηθούν σε κάποια εκκλησία της Παρηγοριάς και ο πατέρας του παιδιού να του δώσει ένα χρηματικό ποσό.

Ο άνδρας κράτησε την ψυχραιμία του και δεν αποκάλυψε στον δράστη ότι έγινε αντιληπτό σε αυτόν πως πρόκειται περί απάτης, αλλά δέχθηκε να τον συνάντηση ενώ ο ίδιος , ωστόσο, κάλεσε την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί από την μεριά τους συμβούλεψαν τον άνδρα να πάει στην συνάντηση ενώ αυτοί θα βρισκόντουσαν στην ευρύτερη περιοχή.
Τελικά όταν ο άνδρας παρέδωσε ένα ποσό στον δράστη, αμέσως οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, έκαναν την «εμφάνιση» τους και προχώρησαν στην σύλληψη του.

Ο άνδρας φέρεται να είναι Βουλγαρικής καταγωγής ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα προσπάθησε να εξαπατήσει άλλους επτά συμπολίτες μας ενώ παραμένει άγνωστο αν αποκόμισε κάποιο χρηματικό ποσό από αυτούς.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

ΠΗΓΗ: flashnews.gr

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016, 23:58