Με πέντε νέα απορριμματοφόρα οχήματα, τέσσερα JCB μηχανήματα έργων και πέντε επιβατικά αυτοκίνητα για τις ανάγκες των υπηρεσιών του, ενισχύεται ο Δήμος Χανίων. Η παραλαβή των νέων οχημάτων έγινε σήμερα παρουσία του δημάρχου Χανίων Τάσου Βάμβουκα, της αντιδημάρχου Περιβάλλοντος, Πρασίνου και καθαριότητας Γεωργίας Σαρικάκη-Αποστολάκη και υπηρεσιακών παραγόντων.

Η προμήθεια των νέων οχημάτων ήταν κόστους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ εκ των οποίων ποσό 260 χιλιάδων ευρώ προέρχεται από το πρόγραμμα « Φιλόδημος». Όπως δήλωσε κατά την παραλαβή των οχημάτων ο δήμαρχος Χανίων, «όλα αυτά αποδεικνύουν ότι ο δήμος φροντίζει για την καθαριότητα και για τις υπηρεσίες του, ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες που προκύπτουν καθημερινά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο δήμος είχε να αγοράσει νέο απορριμματοφόρο όχημα από το 2006. «Έχουμε νοικοκυρέψει τα ανταποδοτικά μας τέλη και μας επιτρέπεται να κάνουμε σοβαρές επενδύσεις στην καθαριότητα και γενικότερα σε σημαντικούς τομείς της καθημερινότητάς μας, για να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους δημότες. Μάλιστα ήδη έχουμε προμηθευτεί με 1.500 νέους κάδους, γεγονός που αποδεικνύει ότι δίνουμε προτεραιότητα στην καθαριότητα» επεσήμανε ο κύριος Βάμβουκας.

Από την πλευρά της η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος αναφέρθηκε στις προσπάθειες για ενίσχυση του στόλου των οχημάτων του δήμου, δίνοντας έμφαση στο ζήτημα της ασφάλειας των εργαζομένων. Εκτός από τα οχήματα που σήμερα παρελήφθησαν προχωρούν οι διαδικασίες για την προμήθεια πέντε νέων απορριμματοφόρων και τριών φορτηγών, κόστους ενός εκατομμυρίου ευρώ περίπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης