Στη βελτίωση του οδικού δικτύου με παρεμβάσεις σε πολλούς δρόμους του δήμου προχωρούν ο Δήμος Χανίων και η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα στο πλαίσιο τεχνικής σύσκεψης, άμεσα ξεκινούν μεγάλης έκτασης ασφαλτοστρώσεις σε δρόμους της πόλης καθώς και των δημοτικών ενοτήτων που καλύπτουν συνολικό μήκος 19 χιλιομέτρων. Η μελέτη συντάχθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία της ΔΕΥΑ Χανίων και προβλέπει την αποκατάσταση φθορών ασφαλτικών καταστρωμάτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο προϋπολογισμός του έργου αυτού ανέρχεται στο ποσό 3.625.000 ευρώ. Η χρηματοδότηση είναι από ιδίους πόρους της ΔΕΥΑΧ και ο χρόνος εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε 16 μήνες, με χρόνο έναρξης εργασιών τον Μάρτιο του 2019, όπου προβλέπεται η συμβασιοποίηση του έργου με τον οριστικό ανάδοχο.

«Δίδεται λύση σε έναν τομέα, όπως το οδικό δίκτυο στα Χανιά, που παρουσιάζει, εδώ και δεκαετίες, τεράστιες ανάγκες […] Θα καλύψει ένα μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου στο δήμο μας και αυτό θα γίνει με ίδιους πόρους», τόνισε σε δήλωση του ο δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης