Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν, το βράδυ της Τρίτης, άνδρες της Πυροσβεστικής, που κλήθηκαν να κατασβέσουν πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει σε αυτοκίνητο, στην περιοχή Νωπήγεια των Χανίων.

Στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα, με τέσσερις άνδρες που αντίκρισαν το αυτοκίνητο να φλέγεται και από την ανοιχτή πόρτα του οδηγού να έχει πέσει έξω ένα πτώμα, απανθρακωμένο από τη μέση και πάνω.

Οι άνδρες της πυροσβεστικής κατέσβεσαν τη φωτιά, λίγο πριν τη 1:00 τα ξημερώματα, ενώ στο μικροσκόπιο μπαίνουν τώρα οι συνθήκες υπό τις οποίες εκδηλώθηκε η φωτιά. Στον τόπο του συμβάντος μετέβη κλιμάκιο του εγκληματολογικού, αστυνομικοί της Ασφάλειας Χανίων, ενώ ενημερώθηκε και ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ολονύχτια έρευνα των Αρχών, οδήγησε στην αποκάλυψη ότι το θύμα είναι ένας 60χρονος ηλεκτρολόγος, με τις ενδείξεις να συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι ο άνδρας αποφάσισε με αυτό τον φριχτό τρόπο να θέσει τέλος στη ζωή του. Μάλιστα, σε αυτό το ενδεχομένο καταλήγει και η έρευνα του ιατροδικαστή Στ. Μπελιβάνη. 

Ο 60χρονος φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα, ενώ είχε εκφράσει και στο παρελθόν την πρόθεση του να βάλει τέλος στη ζωή. Εξάλλου, την επιθυμία αυτή εξέφρασε και το βράδυ της Δευτέρας, μιλώντας στην αδερφή του.

Με πληροφορίες από το cretalive.gr