Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται δύο νεαροί, 28 και 18 ετών, στα Χανιά για απόπειρα κλοπής πετρελαίου από σχολείο της Δημοτικής Ενότητας Μουσούρων του Δήμου Πλατανιά.

Οι επίδοξοι κλέφτες έγιναν αντιληπτοί τα ξημερώματα της Παρασκευής από αστυνομικούς που βρίσκονταν κοντά στο σημείο με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή, εγκαταλείποντας στον προαύλιο χώρο του σχολείου Ι.Χ., στο οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
  • μια γεννήτρια
  • ένα ηλεκτρικός τροχός κοπής
  • διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία
  • χρηματικό ποσό των 85 ευρώ

Από την προανάκριση που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι ο 28χρονος και ο 18χρονος είναι οι δράστες της συγκεκριμένης αξιόποινης πράξης και άμεσα αναζητήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Χανίων.

Από την συνεχιζόμενη προανάκριση, προέκυψε ότι οι ανωτέρω συλληφθέντες, κατά το παρελθόν, είχαν διαρρήξει δύο φορές το ίδιο σχολείο και είχαν προβεί στην αφαίρεση, μιας κεντρικής μονάδας ηλεκτρονικού υπολογιστή αξίας 600 ευρώ και στην αφαίρεση 800 λίτρων πετρελαίου, αντίστοιχα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων

Πηγή: Prismanews.gr
Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης