Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα παραδοθεί στον Δήμο Χανίων το έργο ανάπλασης της Ακτής Παπανικολή στην περιοχή Νέα Χώρα. Με την παράδοση του έργου δρομολογούνται και οι διαδικασίες για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας στην περιοχή, θέμα που απασχόλησε σημερινή συνάντηση του δημάρχου, Τάσου Βάμβουκα, υπηρεσιακών παραγόντων του δήμου και εκπροσώπων επαγγελματιών του τουρισμού και της εστίασης που δραστηριοποιούνται στη Νέα Χώρα.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου, «εξετάστηκαν οι προτεινόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα εφαρμοστούν με την ολοκλήρωση του έργου της ανάπλασης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Παρατηρείται μία αναρχία από τη στιγμή που άνοιξε ο δρόμος, καθώς αρκετοί συμπολίτες μας θεωρούν ότι μπορούν να σταθμεύουν ανεξέλεγκτα τα οχήματά τους. Η τακτική αυτή θα πρέπει να σταματήσει, αφού πρόκειται για έναν δρόμο ήπιας κυκλοφορίας, όπου θα τηρείται συγκεκριμένο ωράριο για τα οχήματα ανεφοδιασμού των επιχειρήσεων, από τις 7:00 έως τις 11:00», τονίζει, σε δήλωσή του, ο δήμαρχος Χανίων, προσθέτοντας ότι οι σχετικές αποφάσεις θα ληφθούν από την Επιτροπή Κυκλοφοριακών Θεμάτων και από το δημοτικό συμβούλιο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης