Χανιά: «Παρκαδόρος» στη Δημοτική Αγορά χτύπησε ανήλικο τουρίστα

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 6 Ιουλίου 2019, 01:55
Χανιά: «Παρκαδόρος» στη Δημοτική Αγορά χτύπησε ανήλικο τουρίστα

Έχει ξεφύγει η κατάσταση στον χώρο στάθμευσης δίπλα από τη Δημοτική Αγορά. Οι γνωστοί «παρκαδόροι» που ζητούν χρήματα για να αφήσει κάποιος το αυτοκίνητό του σε θέση στάθμευσης που χρεώνεται από τον Δήμο Χανίων, εκτός από τις φθορές που προκαλούν σε αυτοκίνητα, σε περίπτωση που κάποιος δεν τους πληρώσει, έχουν πλέον περάσει σε άλλο επίπεδο.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το parakritika.gr, ένας από τους συγκεκριμένους «παρκαδόρους» χτυπάει και βρίζει ανήλικο τουρίστα μπροστά στα μάτια της μητέρας του, επειδή τόλμησε να καταγράψει στο κινητό του ότι συνέβη. Όλα έγιναν το απόγευμα της Παρασκευής…

Ο πρόεδρος των καταστηματαρχών της Δημοτικής Αγοράς, Παναγιώτης Κλειδαράς, ρωτήθηκε -για μία ακόμη φορά- ξεκαθαρίζοντας πως αν δεν αναλάβει δράση η αστυνομία να απομακρύνει τα συγκεκριμένα άτομα από τον χώρο στάθμευσης, τότε θα αναγκαστούν οι ίδιοι οι καταστηματάρχες να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

«Το περιστατικό αυτό ήταν και το τελευταίο για εμάς. Μαχαιρώματα, τσακωμοί, φασαρίες, στο πλέον τουριστικό σημείο των Χανίων. Τώρα και χειροδικία και βρισιές σε βάρος ανήλικου. Ως εδώ! Θα πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας αν η ΕΛ.ΑΣ. δεν φροντίσει από αύριο κιόλας να κάνει επιτέλους κάτι», σημειώνει ο κ. Κλειδαράς.

Δείτε το βίντεο

 

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 6 Ιουλίου 2019, 01:56