Ακριβά πουλούσε το… παραμύθι της μία 37χρονη από την Κύπρο, η οποία κατάφερε να εξαπατήσει 12 πολίτες στα Χανιά, ηλικίας 31 έως 61 ετών, αποσπώντας διάφορα χρηματικά ποσά.

Ύστερα από καταγγελίες που περιήλθαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων και κατόπιν της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας και προανάκρισης καθώς και της κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι της 37χρονης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια της έρευνας η 37χρονη, επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά έγγραφα Κυπριακών Αρχών, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλος αριθμός εγγράφων.

Όπως προέκυψε, η δράστιδα προέβη σε εμπορικές συναλλαγές χρησιμοποιώντας ΑΦΜ εταιρείας με αποτέλεσμα να προκαλέσει οικονομική ζημιά, σε βάρος ιδιωτών και εταιρειών, αποσπώντας χρήματα.

Επιπλέον, παρουσιαζόταν σε άτομα που είχαν οικονομικές εκκρεμότητες ως υπάλληλος των αρμόδιων υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών και εκμεταλλευόμενη την συγκεκριμένη οικονομική κατάσταση τους, κατάφερνε και τους έπειθε για την διευθέτηση υποθέσεων τους, αποσπώντας με τον τρόπο αυτό διάφορα χρηματικά ποσά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά, η απατεώνισσα συνελήφθη. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης