Πρωτοβουλίες για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου 2016 αναλαμβάνει η Ένωση Ξενοδόχων Χανίων, σε μια προσπάθεια να τονωθεί ακόμα περισσότερο το τουριστικό προϊόν της περιοχής.

Σε συνεργασία με το Επιμελητήριο της πόλης, η Ένωση Ξενοδόχων απέστειλε επιστολές προς όλες τις αεροπορικές εταιρείες καθώς και στους tour operators, μέσω των οποίων γνωστοποιεί τη δυνατότητα επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου για τον επόμενο χρόνο, για 3 με 4 εβδομάδες, έπειτα από τις προγραμματισμένες πτήσεις προς το αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ένωση ξενοδόχων κάνει μάλιστα γνωστό ότι προτίθεται κατά τον χρόνο της επιμήκυνσης να αναλάβει μέρος των τελών που οι αεροπορικές εταιρείες θα καταβάλουν αυτό το διάστημα, ενώ παράλληλα αναφέρει ότι θα υπάρχει η δυνατότητα σε όσους επισκεφθούν την περιοχή να τύχουν καλύτερων τιμών από τα ξενοδοχεία.

«Θεωρούμε ότι η στιγμή αυτή, στο κλείσιμο της φετινής τουριστικής περιόδου, είναι η πιο κατάλληλη, ώστε να δούμε από κοινού πώς μπορεί να υλοποιηθεί αυτή η πρότασή μας. Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για τη δυνατότητα εκ μέρους σας πραγματοποίησης αυτών των extra πτήσεων προς τα Χανιά καθώς επίσης να μας γνωρίσετε και τις δυσκολίες ή προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν, ώστε να φροντίσουμε για την επίλυσή τους όσο πιο νωρίς γίνεται» αναφέρει η Ένωση στην επιστολή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης