Χανιά: Σε αυξημένη ετοιμότητα ο Δήμος λόγω της επικείμενης αλλαγής του καιρού

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018, 01:25
Χανιά: Σε αυξημένη ετοιμότητα ο Δήμος λόγω της επικείμενης αλλαγής του καιρού
Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας πολιτικής προστασίας τέθηκαν οι υπηρεσίες του Δήμου Χανίων, καθώς, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εκδόθηκε την Παρασκευή από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), από το βράδυ προβλέπεται επιδείνωση του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές, ενώ στα πελάγη θα πνέουν θυελλώδεις άνεμοι.

 Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Χανίων, κατόπιν ενημέρωσης από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την πιθανή εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων. Παράλληλα, καλούνται οι πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους, που προέρχονται από την εκδήλωση των καιρικών φαινομένων.

Για πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση και τη βατότητα του οδικού δικτύου λόγω εισροής πλημμυρικών υδάτων σε αυτό, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ.


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 17 Νοεμβρίου 2018, 01:26