Οι πολίτες σε όλη την Κρήτη πενθούν σήμερα για τον θάνατο τριών νεαρών ατόμων έπειτα από το χθεσινό δυστύχημα στη γέφυρα του Κλαδισού Ποταμού στα Χανιά.

Ήταν 5.10 τα ξημερώματα όταν κόπηκε το… νήμα της ζωής τριών νεαρών ατόμων, δύο κοπέλες 19 χρόνων και ένας 18χρονος, στη γέφυρα του Κλαδισού Ποταμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα θα γραφτεί η τελευταία πράξη του δράματος καθώς συγγενείς, φίλοι και γνωστοί θα οδηγήσουν τα παιδιά στην τελευταία τους κατοικία.

Η κηδεία της 18χρονης θα γίνει στο Καστέλι στις 11 το πρωί. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και η σορός της θα ταφεί στο Κοιμητήριο του Παρθενώνα.

Η κηδεία του 18χρονου θα γίνει στις 11 το πρωί στην Καλλιθέα Βαμβακόπουλου. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας και η σορός του θα ταφεί στο κοιμητήριο του Ιερού Ναού Μιχαήλ Αρχαγγέλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κηδεία της 19χρονης θα γίνει 2 το μεσημέρι στο Καστέλι Κισάμου. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αναλήψεων στις Λουσακιές Κισάμου και η σορός της θα ταφεί στο νεκροταφείο της περιοχής.

Πηγή: cretapost.gr

Διαβάστε επίσης:

Πενθεί όλη η Κρήτη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης