Έτοιμο να λειτουργήσει θα είναι τις επόμενες ημέρες το νεοσύστατο Ειδικό Τμήμα Ελέγχων του Δήμου Χανίων, το οποίο θα επιφορτιστεί με αρμοδιότητας της πρώην δημοτικής αστυνομίας.

Στο στόχαστρο του νέου τμήματος με τη διενέργεια σχετικών ελέγχων θα μπει η παράνομη στάθμευση, τα τραπεζοκαθίσματα, ο έλεγχος των παραλιών, ο έλεγχος της υπαίθριας διαφήμισης και ο έλεγχος των λαϊκών αγορών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας ενημέρωσε σήμερα το δημοτικό συμβούλιο ότι ήδη έχει εκδοθεί το ΦΕΚ για την λειτουργία του τμήματος με το οποίο όπως τόνισε θα επιχειρηθεί να μπει τάξη στην πόλη, αλλά και να ενισχυθούν τα ταμεία του δήμου.

Η υπηρεσία που θα υποκαταστήσει τις αρμοδιότητες της δημοτικής αστυνομίας έχει πλέον ΦΕΚ, που έχει φτάσει στα χέρια μας και επομένως τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν επιτέλους στην πόλης μας, από δημοτικούς αστυνομικούς, έλεγχοι που θα αφορούν τις καταλήψεις των δημοσίων χώρων, τις λαϊκές αγορές, την ελεγχόμενη στάθμευση και κάποιες άλλες δραστηριότητες. Πιστεύουμε ότι αυτή η υπηρεσία θα συμβάλει στην ευταξία της πόλης αλλά βεβαίως και στο να υπερασπιστεί τα δημόσια – δημοτικά αίθουσα

Όπως είχε προγραμματιστεί, το τμήμα θα στελεχωθεί από 8 ως 12 άτομα και αναμένεται, σύμφωνα με την δήλωση του κ. Βάμβουκα να λειτουργήσει στις προσεχείς ημέρες, ενδεχομένως και πριν το τέλος του Αυγούστου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: flashnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης