Πολίτες, εθελοντές, που τα τελευταία πέντε χρόνια προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στον τομέα του τουρισμού, βράβευσε ο δήμος Χανίων κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης στο δημαρχείο της πόλης.

Συνολικά βραβεύτηκαν 26 άτομα που προσέφεραν υπηρεσίες σε τρεις τομείς. Στον τομέα της υποδοχής των επισκεπτών κρουαζιέρας στο λιμάνι της Σούδας, στον τομέα της ενημέρωσης των επισκεπτών της πόλης με την παροχή πληροφοριών στα κιόσκια που υπήρχαν σε τρία σημεία των Χανίων, ενώ βραβεύτηκαν και οι ξεναγοί που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, «γνωρίζοντας την πόλη των Χανίων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος τουρισμού Γιάννης Μαράκης, «με την εκδήλωση επιβραβεύεται το εθελοντικό κίνημα και πολίτες που βοήθησαν σημαντικά χωρίς απολαβές στην προσπάθεια για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τομέα του τουρισμού».

Στους 26 βραβευθέντες δόθηκαν έπαινοι, πίνακας με την εικόνα του παλιού λιμανιού και από 2 κάρτες δωρεάν εισόδου για τις καλοκαιρινές προβολές ταινιών στον δημοτικό κινηματογράφο «Κήπος».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης