Νέα στοιχεία βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας γύρω από την υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη, εννέα μήνες μετά τον θάνατό της, που εξακολουθεί να καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου. 

Τα τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά μηνύματα τα οποία έστειλε η 44χρονη σε συγγενικό της πρόσωπο λίγο πριν το μοιραίο συμβάν αποκάλυψε την Τρίτη η εκπομπή του STAR «Αλήθειες με τη Ζήνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την άρση των επικοινωνιών οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι από την 1η Δεκεμβρίου του 2017 έως τις 31 του ίδιου μήνα η Ειρήνη Λαγούδη και ο σύντροφός της αντάλλαζαν περίπου 40 μηνύματα την ημέρα. Η αρχή του τέλους του ζευγαριού ήρθε όμως την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018 στην Αθήνα, όπου καβγάδισαν σε πάρκινγκ πολυκαταστήματος και χώρισαν.

Μετά τον καβγά της 44χρονης με τον γιατρό, σύμφωνα με την εκπομπή, η Ειρήνη έστειλε μήνυμα στο κινητό της συζύγου του φίλου της, εξιστορώντας τα πάντα για τη σχέση τους. Η σύζυγος του γιατρού έπειτα επικοινώνησε μαζί του και του ζήτησε εξηγήσεις. «Χάνομαι, δεν είμαι καλά. Καταρρέω. Εσύ ως άνδρας τι θα έκανες στη θέση του; Πάρ’ τον τηλέφωνο σε παρακαλώ γιατί εμένα δεν μου απαντά» φέρεται να έγραφε σε ένα από τα ηλεκτρονικά μηνύματα που έστειλε σε συγγενικό της πρόσωπο η 44χρονη


Η Ειρήνη επέστρεψε στο σπίτι της στην Κατοχή το βράδυ της Παρασκευής. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Σάββατο, 6 Ιανουαρίου, γύρω στις 12:00 το μεσημέρι, υπάρχει καταγραφή του αυτοκινήτου του φίλου της Ειρήνης στα διόδια του Ρίου – Αντιρρίου, με το οποίο εκείνος και η σύζυγός του πηγαίνουν αρχικά στον Πύργο και από εκεί στο Κατάκολο, όπου βρίσκονταν τα παιδιά τους. Τα παραλαμβάνουν και όλοι μαζί πηγαίνουν στη Ναύπακτο, όπου και διανυκτερεύουν.

Το βράδυ του Σαββάτου, συγγενικό πρόσωπο της Ειρήνης τηλεφώνησε στον γιατρό και τον ρώτησε εάν είναι μαζί του γιατί έχουν να επικοινωνήσουν πολλή ώρα και την ψάχνουν.

Εκείνος φέρεται να του απάντησε αρνητικά και όπως είπε στο συγγενικό πρόσωπο της 44χρονης, από την Παρασκευή που είχαν χωρίσει δεν είχαν επικοινωνήσει ξανά.

Τα μηνύματα της Ειρήνης: «Χάνομαι, δεν είμαι καλά. Καταρρέω».

Συγγενής της Ειρήνης, φέρεται να γνώριζε για τον χωρισμό, καθώς ενώ βρισκόταν εκτός Ελλάδας, έγινε αποδέκτης δεκάδων emails από εκείνη, στα οποία εξέφραζε την απόγνωσή της.

«Χάνομαι, δεν είμαι καλά. Καταρρέω. Εσύ ως άνδρας τι θα έκανες στη θέση του; Πάρ’ τον τηλέφωνο σε παρακαλώ γιατί εμένα δεν μου απαντά» φέρεται να έγραφε σε ένα από τα ηλεκτρονικά μηνύματα που έστειλε η 44χρονη, Ειρήνη. 

Το Σάββατο του θανάτου της, η Ειρήνη με το αυτοκίνητο του ξαδέλφου της πήγε στο συνεργείο για να παραλάβει το δικό της όχημα, το οποίο είχε αφήσει για service και επέστρεψε στην Κατοχή για να αφήσει τη βαλίτσα της, ενώ στη συνέχεια φέρεται να πήγε στο σπίτι του φίλου της στο Αγρίνιο για να διαπιστώσει εάν έχει επιστρέψει.

Αργότερα, όπως υποστήριξε ο γιατρός – σύντροφος της Ειρήνης στην αστυνομία, δέχτηκε ένα μήνυμα από την ίδια στο viber στο οποίο του έγραφε:

«Θα τα πούμε σε μία άλλη ζωή. Σε αγάπησα πολύ. Ήσουν πολύ σημαντικός για εμένα».

Αυτό το μήνυμα όμως δεν βρέθηκε ποτέ, καθώς ο φίλος της, είπε πως επειδή ήταν μαζί με τη σύζυγό του όταν έγινε η αποστολή το διέγραψε, όπως θα έκανε ο οποιοσδήποτε στη θέση του.

Το κινητό της Ειρήνης δεν βρέθηκε ποτέ για να επαληθευτεί ο ισχυρισμός του ή όχι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης