Κατόπιν εντολής της αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου και γενικής επιθεωρήτριας Δικαστικών, Χρυσούλας Παρασκευά διενεργήθηκε πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση σε βάρος του αθλητικού δικαστή, Δημήτρη Σκουτέρη από την Αρεοπαγίτη, Διονυσία Μπιτζούνη.

Πρόκειται για τον πρόεδρο της επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, που ως γνωστόν έβγαλε τη μεταμεσονύκτια απόφαση για τα όσα συνέβησαν στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, το οποίο δεν ξεκίνησε ποτέ, μετά το ρολό χαρτί που δέχτηκε ο -μέχρι πρότινος- τεχνικός των Πειραιωτών, Χάβι Γκαρθία αλλά και θα αποφασίσει για την τύχη της έφεσης που έχει καταθέσει ο «δικέφαλος» του Βορρά κατά της πρωτόδικης απόφασης, αναφορικά με τα όσα εκτυλίχθηκαν στο επεισοδιακό ντέρμπι με την ΑΕΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Σκουτέρης, σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ», που αποκάλυψε την πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση, ελέγχεται ως πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για προσβολή κύρους και θα παράσχει εξηγήσεις ανωμοτί.

Άξιο αναφοράς πάντως είναι το γεγονός ότι η κυρία Μπιτζούνη προχώρησε σε έφοδο στα γραφεία της ΕΠΟ, όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ της «Δίκης» κι έλαβε όλα τα αντίγραφα των πειθαρχικών αποφάσεων του κ. Σκουτέρη. Μάλιστα πήρε και κατάθεση από την γραμματέα της Επιτροπής Εφέσεων, Σοφία Πρίφτη.

Ειδικά δε, για τη μεταμεσονύκτια απόφαση του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, ελέγχονται πειθαρχικά και άλλοι δύο δικαστές ο Κωνσταντίνος Δεμέστιχας και η Κωνσταντίνα Γεωργούλια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης