Συνεχίζονται οι χιονοπτώσεις στα πεδινά της Στερεάς Ελλάδας μέχρι και αυτή την ώρα, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν προβλήματα, καθώς ο κρατικός μηχανισμός έχει λάβει τα απαραίτητα μέτρα.

Από τις 21.00 χθες το βράδυ, χιονίζει και στην πόλη της Λαμίας. Ήδη το χιόνι είναι εμφανές στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα, ενώ στο βόρειο τμήμα της πόλης έχουν ασπρίσει και τα πεζοδρόμια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ, οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούην μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής και χιονόνερο το απόγευμα. Σε επιφυλακή βρίσκονται τα μηχανήματα της περιφέρειας και των δήμων μιας και στα ορεινά διαμερίσματα το χιόνι ήδη είναι αρκετό και η νύχτα αναμένεται δύσκολη.

Έντονη είναι η χιονόπτωση στη παλαιά εθνική οδό Λαμίας – Λάρισας από το 13ο χλμ όπου το χιόνι έχει σκεπάσει το οδόστρωμα. Στον δρόμο κινούνται 2 εκχιονιστικά μηχανήματα που ρίχνουν και αλάτι.

Χιονόπτωση επίσης επικρατεί στην εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου και χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στο ύψος της Ράχης Τυμφρηστού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αραιή είναι η χιονόπτωση στην εθνική οδό Θερμοπυλών – Ιτέας στον Μπράλο, ενώ χιόνι πέφτει και στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας στο Μαρτίνο, χωρίς όμως μέχρι αυτή την ώρα να έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα αφού το οδόστρωμα είναι καθαρό.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης