Χιονοκαταιγίδα διαρκείας θα πλήξει τη χώρα

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019, 11:04
Χιονοκαταιγίδα διαρκείας θα πλήξει τη χώρα
Τριήμερο κακοκαιρίας θα πλήξει την Αττική μετά το ανοιξιάτικο διάλειμμα. Η θερμοκρασία από το Σάββατο θα σημειώσει μεγάλη πτώση, η οποία θα φτάσει έως και τους 15 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με τις προγνώσεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ενώ αρκετές περιοχές της Αττικής θα «ντυθούν» στα λευκά. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, οι χιονοπτώσεις στην Αττική θα συνεχιστούν τουλάχιστον έως τα ξημερώματα της Τρίτης, 26 Φεβρουαρίου

Η χιονόπτωση στα βόρεια προάστια της Αττικής θα ξεκινήσει το βράδυ του Σαββάτου, με τη θερμοκρασία να πέφτει στους μηδέν βαθμούς Κελσίου, και θα συνεχιστεί την Κυριακή (από τις 08.00 και μετά), ενώ θα ενταθεί τόσο το μεσημέρι όσο και το βράδυ.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, οι χιονοπτώσεις στην Αττική θα συνεχιστούν τουλάχιστον έως τα ξημερώματα της Τρίτης, 26 Φεβρουαρίου.


(Η κίνηση των εναέριων μαζών έως την Κυριακή 24/2)

Χιονόπτωση θα καταγραφεί και στον Πειραιά, από τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής και τουλάχιστον μέχρι το πρωί της ίδιας ημέρας.Στο κέντρο της Αθήνας θα ρίχνει χιονόνερο και η χαμηλότερη τιμή της θερμοκρασίας θα είναι οι 0 βαθμοί Κελσίου.

Η πρόβλεψη του καιρού για το κέντρο της Αθήνας:
Η πρόβλεψη του καιρού για τα βόρεια προάστια της Αττικής:
Η πρόβλεψη του καιρού για τη Θεσσαλονίκη:Βοιωτία, Εύβοια και Πελοπόννησος θα δεχτούν σημαντικές χιονοπτώσεις, ακόμα και σε πεδινές και παραθαλάσσιες περιοχές.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019, 11:07